Örnek verebilir misin?Türkeröz yazdı:O siteye baktım. Sorunuzun cevabı da kimse bakmıyor. O siteyi birazcık inceledim ve o siteye kimsenin bakmadığını gördüm. Gelen geçen herkes o siteye uydurma söz yazıp bilgisizleri de rahatlıkla kandırılabilecek bir site orası. Orada yazan hiçbirşeye güvenilmez anlayacağınız.
Yukarıdaki yorumunun nedenini böylece açığa vurmuş oldun... Aşağıdaki görüntüler hamının değişiklik yapmasına açık olmayan sözlüklerden:Türkeröz yazdı:Örnek olarak Türkçe'de sınalgı diye bir söz olmadığı hâlde birisi oraya kafasına göre yazmış.
Türkçe yazdı:Yukarıdaki yorumunun nedenini böylece açığa vurmuş oldun... Aşağıdaki görüntüler hamının değişiklik yapmasına açık olmayan sözlüklerden:
Ne demek bu şimdi? Ne yazdığını kendin anlıyor musun?Türkeröz yazdı:O kadar sözlük var ama yalnızca bir o sözlük kavramı vermiş. O sözlüğün gerçekten uzak olduğu çok açık. Bütün sözlüklere bakın hiçbirinde göremezsiniz.
Sınalgı sözü TurEngde de var.Türkeröz yazdı:Bana bir gurafeyi gösteriyorsunuz. Gurafe Türkçe sözlük olmadığı açıkça ortada diyorum. Milyonlarca Türkçe sözlük var ama bir gurafe var olmayan uydurmaları kendi kafasına göre yerleştirmiş.
Dön Göktürk (Orkun-Yénisey) damgaları
Bu bölümü gezen üyeler: Hiç bir üye yok ve 2 konuk