Google'a buzlaqquşu yazıp aratınca sağ tarafta Türkçe Vikipedinin Diuca speculifera maddesinden bilgiler görüntüleniyor.Türkeröz yazdı:Daha Azerice'de buzlaq quşu sözcüğü (kelimesi) kendilerinin dayatmaya çalıştıkları anlam girmemişken sözde paü olan sözlüğe buzlaq quşunu da eklediklerini gördükten sonra asla güvenmem.
bilimdan yazdı:Google'a buzlaqquşu yazıp aratınca sağ tarafta Türkçe Vikipedinin Diuca speculifera maddesinden bilgiler görüntüleniyor.Türkeröz yazdı:Daha Azerice'de buzlaq quşu sözcüğü (kelimesi) kendilerinin dayatmaya çalıştıkları anlam girmemişken sözde paü olan sözlüğe buzlaq quşunu da eklediklerini gördükten sonra asla güvenmem.
Sizin imzanızdaki adreslerden bu kelime ile ilgili takıntılı olduğunuz zaten belli. Google buzlaqquşu kelimesini Diuca speculifera maddesine yönlendiriyor. Bununla birlikte PAÜ'nün sözlüğüne sırf bu kelimeden dolayı laf ediyorsunuz.Türkeröz yazdı:bilimdan yazdı:Google'a buzlaqquşu yazıp aratınca sağ tarafta Türkçe Vikipedinin Diuca speculifera maddesinden bilgiler görüntüleniyor.Türkeröz yazdı:Daha Azerice'de buzlaq quşu sözcüğü (kelimesi) kendilerinin dayatmaya çalıştıkları anlam girmemişken sözde paü olan sözlüğe buzlaq quşunu da eklediklerini gördükten sonra asla güvenmem.
Bu sözünüzden siz ya önyargılı olduğunuz ya da saman altından su yürütenlerden olduğunuz çıkıyor. Önyargılıysanız, olmayın; ...
Yönlendirmeyi yapan Google. Vikipedide böyle bir yönlendirme yok. Google böyle bir yönlendirme yaparken PAÜ'nün sözlüğüne bu kelimeden dolayı laf ediyorsun.Türkeröz yazdı:Bana takıntılı diyenlere bakın, ben sizin takıntılarınızı görmüyorum sanki. Sizde tutarlılık da yok, dürüstlük de yok. Uydurukça diye çamur atmaya çalışıp sonra başarılı olamıdığınızı görünce de çarpıtmak için uğraşıp durdunuz. Sizde utanma da yok zaten. Her siteye arama bölümünde sözü çarpıtmaya çalıştığınız anlamda hem yönlendirmeye çalışmak hem de yalan yüzünü göstermek için uğraşıp duruyorsunuz. Bana takıntılı diyordunuz ya siz takıntılı olmasaydınız benimle ve sözle uğraşmazdınız. İşiniz gücünüz yalan dolan.
bilimdan yazdı:Yönlendirmeyi yapan Google. Vikipedide böyle bir yönlendirme yok. Google böyle bir yönlendirme yaparken PAÜ'nün sözlüğüne bu kelimeden dolayı laf ediyorsun.Türkeröz yazdı:Bana takıntılı diyenlere bakın, ben sizin takıntılarınızı görmüyorum sanki. Sizde tutarlılık da yok, dürüstlük de yok. Uydurukça diye çamur atmaya çalışıp sonra başarılı olamıdığınızı görünce de çarpıtmak için uğraşıp durdunuz. Sizde utanma da yok zaten. Her siteye arama bölümünde sözü çarpıtmaya çalıştığınız anlamda hem yönlendirmeye çalışmak hem de yalan yüzünü göstermek için uğraşıp duruyorsunuz. Bana takıntılı diyordunuz ya siz takıntılı olmasaydınız benimle ve sözle uğraşmazdınız. İşiniz gücünüz yalan dolan.
Sözlük bozuntusu mu? O kadar lehçenin ve dilin sözlüğü yapılıyor, sen bir tek buzlaqquşu kelimesi üzerinden yapılan işe çamur atıyorsun. Sen kimsin ki? Haddini bil. haddini!Türkeröz yazdı:bilimdan yazdı:Yönlendirmeyi yapan Google. Vikipedide böyle bir yönlendirme yok. Google böyle bir yönlendirme yaparken PAÜ'nün sözlüğüne bu kelimeden dolayı laf ediyorsun.Türkeröz yazdı:Bana takıntılı diyenlere bakın, ben sizin takıntılarınızı görmüyorum sanki. Sizde tutarlılık da yok, dürüstlük de yok. Uydurukça diye çamur atmaya çalışıp sonra başarılı olamıdığınızı görünce de çarpıtmak için uğraşıp durdunuz. Sizde utanma da yok zaten. Her siteye arama bölümünde sözü çarpıtmaya çalıştığınız anlamda hem yönlendirmeye çalışmak hem de yalan yüzünü göstermek için uğraşıp duruyorsunuz. Bana takıntılı diyordunuz ya siz takıntılı olmasaydınız benimle ve sözle uğraşmazdınız. İşiniz gücünüz yalan dolan.
Hâlâ google üzerinden sözlük bozuntunuzu mu dürüst çıkarmaya çalışıyorsunuz? Yanlışınıza doğru dememi beklemeyin. Ben boşuna demiyorum saman altından su yürütenler diye. Şimdi Google üzerinden kandırmaya başlamak olmuş. Sizler milleti kandırmak için her türlü uğraşıyorsunuz ve yine aaa bakın bu bunu gösteriyor diye aynı oyunlarınıza devam ediyorsunuz. Dürüst çıkarmaya çalıştığınız sözlük bozuntunuzu da nesnel kaynakmış gibi boşuna göstermeye çalışmayın.
Bu bölümü gezen üyeler: Hiç bir üye yok ve 1 konuk